Mititei și cârnați tradiționali românești – mai aproape de tine

Despre Noi

Istoria Promez

Denumirea brandului ”Promez” are o semnificație dublă: ”Pro” – ceea ce reprezintă o promisiune față de consumatori în materie de calitate și ”mez”– ceea ce reprezintă produse din carne (cârnați și mici). În așa mod, PROMEZ a devenit un nume plin de esență, și anume, prin produse de calitate inspirate din rețete tradiționale combinate cu tehnologii moderne.

De la bun început, Promez a surprins prin calitatea produselor, prin implementarea continuă a tehnologiilor de ultimă generație, dar și prin extinderea treptată a capacității de producție, raportându-le la cerințele pieței.

Primul lucru care-ți vine în minte atunci când auzi sintagma ,,Pe Placul Românilor” – ne gândim la gustul deliciilor autentice din cămara bunicii.

Ei bine, vremurile s-au schimbat, iar pe mulți dintre noi drumurile ne-au dus departe de casă. De aceea, am hotărât să aducem o parte din gusturile românești mai aproape de tine, sub forma unei game de produse tradiționale din carne.

Astfel dorul de casă va fi mereu acolo, însă ne bucurăm că putem transmite mai departe măcar gustul bucatelor tradiționale românești.

 

Stai aproape! Povestea abia acum începe și e delicioasă!

Fabrica noastră

PROMEZ deține o fabrică modernă de preparate din carne. Folosim rețetele originale moștenite de la predecesori, într-o fabrică dotată cu echipamente de ultimă generație și comercializăm produsele în mai multe țări din Europa.

Filozofia noastră de business ne-a condus la construirea unor spații de producție la cele mai înalte standarde europene. Lucrăm inteligent, pentru a pune pe mesele românilor mereu produse proaspete cu un gust desăvârșit.

Calitatea ingredientelor atent selecționate și respectarea rețetelor originale conferă preparatelor produse de noi o personalitate puternică și un gust desăvârșit. Amatorii de gusturi fine vor aprecia atât gustul unic al micilor și cârnaților, cât și savoarea lor inimitabilă.

Viziune. Misiune. Valori

Viziune

  • Calitate fără compromis.
  • Dezvoltare lentă, dar durabilă.
  • Perpetuarea gustului pentru calitate de la o generație la alta.

Viziunea noastră este să fim cei mai buni în rândul producătorilor de mici și cârnați activi de pe piața românească. Parametrii calitativi sunt menținuți prin inovare şi investiție continuă şi prin grija cu care ne alegem furnizorii de materie prima. Considerăm că responsabilitatea noastră este să oferim produse de calitate superioară, îmbinând tradiția cu noul, respectând atât legislația națională și europeană,  nevoile consumatorilor, cât și mediul înconjurător.

Misiune

Misiunea Promez este de a perfecționa excelența în producerea unei game de delicii din carne, toate produsele noastre sunt preparate după rețete tradiționale, moștenite din istoria gastronomiei românești.

Valori

CALITATE – Valoarea fundamentală a PROMEZ este și va rămâne calitatea. Marca PROMEZ s-a consolidat prin produsele excepționale, având la bază rețete autentice, utilizarea de carne de calitate superioară și înlăturarea aditivilor alimentari.

TRADIȚIE – Permanent încercăm să readucem în portofoliul nostru rețete românești. Respectăm istoria și valorile României și depunem eforturi ca acestea să nu fie uitate.

Ce ne recomandă

Calitate – pentru carne și produse din carne.

Micii sunt unul din motivele succesului afacerii noastre. Îi facem după aceeași rețetă încă de la bun început. Ingredientele nu sunt secrete, dar proporțiile și tehnica preparării le știm doar noi.

Pentru a oferi actualilor, cât și potențialilor clienți produse competitive, PROMEZ are contracte cu furnizori de materii prime și materiale auxiliare care sunt nume consacrate în domeniu. Realizând astfel toate condițiile necesare producerii și distribuției produselor din carne la cele mai înalte standarde, adresându-ne consumatorilor din România, cât și celor din statele membre ale UE, cu preponderență acolo unde populația română este majoritară.

Bucură-te şi tu de gustul de acasă!